24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο «μαγικός» Σομποσλάι το πήρε… πάνω του, γκολ ο Ντεσπόντοφ, στο Euro η Σερβία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ σκόραρε, αλλά η Σερβία πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) και προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro 2024. Αυτό διότι παράλληλα, ενώ το Μαυροβούνιο είχε προηγηθεί με ασίστ του Στέφαν Γιόβετιτς του Ολυμπιακού, ο Ντομινίκ Σομποσλάι γύρισε το ματς… τούμπα για την Ουγγαρία, με δύο φανταστικά γκολ σε ισάριθμα λεπτά (3-1).

Το Μαυροβούνιο του Γιόβετιτς χρειαζόταν μόνο νίκη και ήττα της Σερβίας, ώστε να προκριθεί μαζί με την Ουγγαρία στο Euro του ερχόμενου καλοκαιριού. Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» μοίρασε ασίστ στο 36ο λεπτό για τον Ρούμπεζιτς και η χώρα του προηγούταν με 1-0. Ωστόσο, τότε «μίλησε» ο Σομποσλάι…

Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ πέρασε σαν… σταματημένους τρεις παίκτες και ισοφάρισε σε 1-1 στο 67′, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό βρήκε ξανά δίχτυα (2-1). Το τελικό 3-1 ήρθε από δικό του φάουλ, με τον Μιγιάτοβιτς να αποκρούει και τον Νάγκι να σκοράρει για το τελικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο ματς, η Σερβία τα… χρειάστηκε, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τα γήπεδα της Γερμανίας. Είχε ανοίξει το σκορ στο 17′ με τον Βελίκοβιτς, ενώ η Βουλγαρία το γύρισε σε 2-1, με γκολ των Ρούσεφ (59′) και Ντεσπόντοφ (69′). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 82′ από την κεφαλιά του Μπάμπιτς στο 82ο λεπτό (2-2).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό