33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο Μέσι μίλησε άπταιστα αγγλικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιονέλ Μέσι, παρόλο που έχει μεγαλώσει και δεν είναι πια σε μία καλή ηλικία, για να παίξει ποδόσφαιρο, πάντα βρίσκεται στο «φως» της δημοσιότητας. Αυτή την φορά, όμως, δεν είναι για την ικανότητά να «μαγεύει» την μπάλα, αλλά για τις γνώσεις του στα αγγλικά!

Βλέπετε, ο Αργεντίνος σταρ, στα χρόνια του στην Μπαρτσελόνα, δεν είχε μιλήσει ποτέ αγγλικά και ήταν δεδομένο σε όλους πως δεν γνωρίζει ούτε μία λέξη. Όμως, αυτό, διαψεύστηκε λίγα έτη μετά. Συγκεκριμένα, ο Μέσι συνάντησε πριν λίγες τον Γουίλ Σμιθ και τους «Bad Boys», σε ένα βίντεο, το οποίο ξάφνιασε τον κόσμο των social media. Ωστόσο, το… τελειωτικό χτύπημα ήρθε την Τετάρτη (28/05), όπου έγινε ένα γεγονός, το οποίο θα «μείνει» στην ιστορία. 

Συγκεκριμένα, ο Λιονέλ Μέσι στο βίντεο, χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού του Γουίλ Σμιθ και αντί να του μιλήσει ισπανικά, καθώς είναι γνωστό πως δεν γνωρίζει αγγλικά, του απευθύνθηκε άπταιστα στην παγκόσμια γλώσσα!

Αναλυτικότερα, ο Μέσι όταν αντίκρισε τον Γουίλ Σμιθ και τον Μάρτινς Λόρενς είπε: «My Boys!», κάτι που σημαίνει στα ελληνικά: «Αγόρια μου!». Όμως, μετά από αυτή την προσφώνηση, οι δύο Αμερικανοί ηθοποιοί στο χιουμοριστικό βίντεο, απομακρύνουν τον Αργεντίνο, λέγοντας χαρακτηριστικά στα ισπανικά πως χτύπησε σε λάθος σπίτι και ότι αυτό δεν είναι η οικία των «My Boys», αλλά τον »Bad Boys»!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό