31.5 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Ο Μέσι ευχήθηκε μέσω στον Τιάγκο Ρομάνο για τα 18α γενέθλιά του

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
24.06.2024 | 12:03

Ο Τιάγκο Ρομάνο
INTIME SPORTS

Ο Τιάγκο Ρομάνο πήρε το καλύτερο δώρο για την ενηλικίωσή του, με τον 18χρονο εξτρέμ του Παναθηναϊκού να δέχεται τις ευχές των συμπατριωτών του Λιονέλ Μέσι και Ροντρίγκο Ντε Πολ μέσω ενός ξεχωριστού .

Κάθε παιδί που γεννιέται στην Αργεντινή και αγαπάει το ποδόσφαιρο, ονειρεύεται κάποια στιγμή να φορέσει την φανέλα της αλμπιστελέστε, με το όνειρο του Τιάγκο Ρομάνο να γίνεται πρόσφατα πραγματικότητα.

Κα αυτό γιατί ο 18χρονος άσος του Παναθηναϊκού και γιος του άλλοτε παίκτη των Εργοτέλη και Ηρακλή, Ντιέγκο Ρομάνο, κλήθηκε στην Κ20 της Αργεντινής του Χαβιέρ Μασεράνο και αγωνίστηκε μάλιστα σε φιλική αναμέτρηση με τις ΗΠΑ.

Οι στιγμές μαγείας για τον νεαρό δεν σταμάτησαν όμως εκεί αφού ήρθε η στιγμή να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά του και το έκανε παίρνοντας ένα ξεχωριστό δώρο: ένα στο οποίο ο “απόλυτος” Λιονέλ Μέσι και ο Ροντρίγκο Ντε Πολ τού έδωσαν ευχές με αφορμή την ενηλικίωσή του.

“Γεια σου Τιάγκο. Να περνάς καλά εκεί, να προσέχεις, διασκέδασε σήμερα που είναι τα γενέθλιά σου και σου στέλνω μια μεγαλη αγκαλιά”, ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Μέσι, με τον Pulga από την πλευρά του να συμπληρώνει σήμερα (24/6) 37 χρόνια ζωής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό