25.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Μάρκος Σεφερλής από τον ANT1 μετακομίζει στον ΣΚΑΪ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Ειδήσεις Ελλάδα

O Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος φέτος βρισκόταν στο δυναμικό του ANT1, παρουσιάζοντας το «Family Game», τώρα ετοιμάζεται για το νέο του επαγγελματικό βήμα και μάλιστα από νέο κανάλι, τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης 14/3 ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του.

Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις!

Η ανάρτηση του Μάρκου Σέφερλη μετά την ανακοίνωση

«Ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη μου συνεργασία με τον ANT1, με χαρά ανακοινώνω το νέο μου τηλεοπτικό βήμα μέσα από τη συχνότητα του ΣKAI, που με τιμά δείχνοντας την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του στη μακρόχρονη πορεία μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 για την άριστη και αγαστή συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα και όλους εσάς που ήσασταν κοντά μου όλα αυτά τα χρόνια βλέποντας τις εκπομπές μου, οι οποίες ολοκληρώνονται τον Ιούλιο!

Ανυπομονώ για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, η οποία αναμένεται άκρως εντυπωσιακή και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό