29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Ο Μάριο Χεζόνια χρησιμοποίησε τον Παναθηναϊκό AKTOR για να μείνει στην Μαδρίτη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το σίριαλ του Μάριο Χεζόνια όσον αφορά το μέλλον του καλά κρατούσε ακόμα και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου η οποία μπαίνει στην τελική ευθεία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Μούρθια στο πλαίσιο των τελικών του ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ θέλοντας να κλείσει ιδανικά τη σεζόν με τον εγχώριο τίτλο, ενώ παράλληλα προετοιμάζει το έδαφος για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Ένα ρόστερ το οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμπεριλαμβάνει και τον Μάριο Χεζόνια όντας πολύ κοντά στην ανανέωση με την «βασίλισσα». Παρόλα αυτά, οι διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών πέρασαν από… σαράντα λύματα καθώς τόσο ο Παναθηναϊκός AKTOR όσο και η Μπαρτσελόνα ενεπλάκησαν σε φήμες για τον επόμενο σταθμό του Κροάτη φόργουορντ.

🚨 La negociación entre el Real Madrid y Hezonja está muy cerca de concretarse positivamente. Mario está muy cerca de seguir en el Madrid, aunque aún no está 100% cerrado. pic.twitter.com/Ne7LMTgO9x

— Ramón Álvarez de Mon (@Ramon_AlvarezMM) June 6, 2024

Νέο ρεπορτάζ από Ισπανία μεριά και συγκεκριμένα της «Sport», αναφέρει πως ο Χεζόνια φέρεται να χρησιμοποίησε το ενδιαφέρον των δύο προαναφερθέντων ομάδων προκειμένου να πιέσει τους Μαδριλένους όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, κατά το οποίο θα λαμβάνει 2.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τα επόμενα δύο χρόνια συνεχίζοντας να αποτελεί κάτοικο ισπανικής πρωτεύουσας.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό