24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μάουρο Ικάρντι τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος για το Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μάουρο Ικάρντι υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στον αγώνα της Γαλατασαράι με την Αδάνα Ντεμίρσπορ και υπολογίζεται πως θα χάσει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Η Γαλατά επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση με 5-1, με τον Αργεντινό επιθετικό να αντικαθίσταται στο 24ο λεπτό.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει πως ο ίδιος υποβλήθηκε σε μαγνητική και πως διαγνώστηκε με θλάση δευτέρου βαθμού στη δεξιά ομάδα μυών της πλάτης. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα παραμείνει εκτός για περίπου 3-4 εβδομάδες και ενδέχεται να απουσιάσει τόσο από το μεγάλο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε για το πρωτάθλημα (22/09), όσο και από την πρεμιέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Europa League (29/09).

Ο Αργεντινός φορ θα αποτελέσει μία τεράστια απουσία για την Γαλατασαράι αν απουσιάσει, αφού πέρυσι σε 48 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 32 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ, με την τουρκική ομάδα να παίζει και στους ομίλους του Champions League και να συνεχίζει στα νοκ-άουτ του Europa.

Το βάθος, βέβαια, που διαθέτει η Γαλατασαράι στην κορυφή της επίθεσης είναι μεγάλο, αφού η εναλλακτική επιλογή είναι ο… Μίτσι Μπατσουαγί! Ο πρώην φορ της Τσέλσι υπέγραψε από την Φενέρμπαχτσε, στην οποία έβαλε 39 γκολ τις τελευταίες δύο σεζόν! Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ αρχίζει από την Τουρκία και συνεχίζεται με εντός έδρας αναμετρήσεις στην Τούμπα με Στεάουα Βουκουρεστίου (03/10) και Βικτόρια Πλζεν (24/10).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό