35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ο Μάικ Τζέιμς «ψάχνεται», στο κόλπο και ο Ολυμπιακός []

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου του Basketnews, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο Μάικ Τζέιμς δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με τη Μονακό για τριετή επέκταση της συνεργασίας τους κι έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται να γίνει free agent και να εξετάζει τις επιλογές του.

Despite lengthy extension talks with Monaco, no agreement has been reached yet, leading Mike James to explore alternative options on the market, per @Urbodo 👀 pic.twitter.com/yDYicj82XV

— BasketNews (@BasketNews_com) June 8, 2024

Στο τραπέζι, βρίσκεται μεταξύ άλλων και το όνομα του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να είχαν προσπαθήσει από πέρυσι να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Αμερικανό σταρ των Μονεγάσκων. Παράλληλα, «παίζει» και το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ζήτησε από τους Σακραμέντο Κινγκς να αποχωρήσει.

Θυμίζουμε πως τη φετινή σεζόν στη Euroleague, ο Μάικ Τζέιμς είχε 17.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 5.1 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε κάτι λιγότερο από 32 λεπτά συμμετοχής, δίνοντάς του το βραβείο του MVP της Regular Season για τη σεζόν 2023-24.

Ο Μάικ Τζέιμς έγινε ο μόλις δεύτερος Αμερικανός που κατέκτησε το εν λόγω βραβείο μετά τον Άντονι Πάρκερ που το κατάφερε το 2005 και το 2006 με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η σεζόν που πέρασε ήταν κάτι παραπάνω από ιστορική για τον ίδιο, αφού έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους στη Euroleague, προσπερνώντας στη σχετική λίστα τον Βασίλη Σπανούλη.

Έτσι σε 282 παιχνίδια στη διοργάνωση, ο Αμερικανός έχει πετύχει 4.623 πόντους και φιγουράρει εδώ και μήνες στη κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό