17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για το μέλλον του

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αποκάλυψε ο Μάικ Τζέιμς, μετά το τέλος του μικρού τελικού του Final Four 2023, ο οποίος βρήκε τη Μονακό νικήτρια απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Στη μόλις δεύτερη χρονιά παρουσίας της στην EuroLeague η Μονακό κατέλαβε την 3η θέση, παίρνοντας το παιχνίδι της παρηγορίας ή αλλιώς τον μικρό τελικό του Final Four 2023 κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ενώ η σεζόν βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της, τα πρώτα σενάρια περί μετακινήσεων, προπονητών και παικτών έχουν κάνει την εμφάνισή τους και όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι αναμένεται να φουντώσουν. Ένα από τα καυτά ονόματα που ενδέχεται να απασχολήσει, λόγω ταλέντου και λόγω έλλειψης ποιοτικών γκαρντ, είναι αυτό του Μάικ Τζέιμς.

Εξάλλου, ο Αμερικανός γκαρντ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την τακτική που ακολούθησαν οι Μονεγάσκοι στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, γεγονός που ενδεχομένως να μην πέρασε απαρατήρητο σε διάφορα κλαμπ της Ευρώπης.

Euroleague με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Ωστόσο, ο βραχύσωμος γκαρντ “έκοψε” την όρεξη στους πιθανούς υποψήφιους μνηστήρες, ξεκαθαρίζοντας πως εκείνος θέλει να παραμείνει κάτοικος Μονακό. Αν μη τι άλλο έχει συμβόλαιο και για τη σεζόν 2023-24.

“Μπορούμε να παίξουμε μαζί με τον Λόιντ και τον Οκομπό. Κατά τη διάρκεια της σεζόν βρήκαμε τη δυναμική μας, βρήκαμε τον τρόπο να χωρέσουμε όλοι μαζί, να κάνουμε θυσίες. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί. Υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Είμαι ενθουσιασμένος να ξεκινήσω τη νέα σεζόν. Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ. Αν με θέλουν, θα είμαι εδώ. Έχω ήδη τη φανέλα της Μονακό”, ανέφερε ενδεικτικά ο Τζέιμς.

Βέβαια, λίγο πριν, όταν ρωτήθηκε γιατί αγωνίστηκε μόλις για 6’17” απέναντι στην Μπάρτσα, είχε αναφέρει: “Δεν ξέρω. Πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή. Δεν κάνω εγώ τις αλλαγές. Ναι (είμαι απόλυτα υγιής) και νομίζω πως ξεκίνησα πολύ καλά το παιχνίδι”.

Ενδεχομένως αυτό να σημαίνει κάτι για την παραμονή του Σάσα Ομπράντοβιτς στον πάγκο των Μονεγάσκων.

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό