25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Μάγειρας με τα κρυστάλλινα νερά και την ψιλή άμμο

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπάρχει μια παραλία στην Ελλάδα που σας ανοίγει την όρεξη για… βουτιές

Οι παραλίες της Ελλάδας μπορεί να σε ξαφνιάσουν με την ομορφιά και την ιδιαιτερότητά τους και μπορεί να βρίσκονται ακόμη πιο κοντά απ’ ό,τι φαντάζεσαι. Όπως ακριβώς είναι ο Μάγειρας της Ελλάδας με τα κρυστάλλινα νερά και την ψιλή άμμο, μια από τις πιο όμορφες και κοντινές στην Αθήνα, ελληνικές παραλίες. Μια παραλία κοντά στην Αττική, ακόμη και στην Αθήνα που αξίζει της προσοχής σου. Και όλα αυτά απολαμβάνοντας τα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Μια από τις παραλίες της Εύβοιας που πρέπει να επισκεφθείς και ίσως γίνει από τις αγαπημένες σου. Έχει και ξεχωριστό όνομα, όπως είπαμε και λέγεται Μάγειρας. Αξίζει να μπει στο πρόγραμμά σου για το μέλλον…

Ελληνικές παραλίες: Ο Μάγειρας της Ελλάδας με τα κρυστάλλινα νερά και την ψιλή άμμο

Η παραλία Μάγειρας, όπως αναφέρει το exploringgreece.tv, είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό της Εύβοιας για όσους θέλουν να κάνουν μια διαφορετική απόδραση όχι πολύ μακριά από την Αθήνα. Πρόκειται για μια παραλία η οποία έχει λευκή άμμο και είναι πάντα ήσυχη χωρίς να έχει αναπτυχθεί τουριστικά όπως άλλες εξίσου όμορφες ελληνικές παραλίες. Για να εντοπίσεις πού βρίσκεται σκέψου ότι απέχει περίπου 4 χιλιόμετρα από τους Αγίους Αποστόλους Πετριών. Μπορείς πάντα να συμβουλευτείς και τους χάρτες της Google για να γίνει πιο εύκολη η πρόσβασή σου εκεί.

Μόλις φτάσεις θα δεις μια ελληνική παραλία με άγρια ομορφιά, άμμο και άσπρο βότσαλο. Είναι αυτό που δίνει στα νερά ένα εξωτικό πράσινο χρώμα. Το πανέμορφο σκηνικό ολοκληρώνουν και τα πυκνά δέντρα που δημιουργούν και φυσική σκιά. Ένα σκέτο όνομα που είναι άγνωστο γιατί πήρε αυτό το όνομα.

Παραλίες στην Εύβοια για όλα τα γούστα

Οι ελληνικές παραλίες ξεχωρίζουν γιατί έχουν ποικιλομορφία και μπορείς κανείς να βρει σχεδόν κοντά του όλα όσα θέλει. Αυτό συμβαίνει και με τις παραλίες της Εύβοιας. Για μονοήμερη, σαββατοκύριακο ή και περισσότερες μέρες, μπορεί να βρει κανείς τη δική του όαση που θα τον κάνει να γεμίσει μπαταρίες. Η λίστα είναι ανεξάντλητη αλλά σίγουρα έχουμε ξεχωρίσει κάποιες που έχουν κλέψει τη δική μας καρδιά. Μια από αυτές είναι σίγουρα η Ζαστάνη, η άγνωστη και έρημη παραλία 1,5 ώρα μακριά από την Αθήνα. Ή επίσης το Σούρζα Μπουτ, το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου που πας οδικώς. Τέλος, στην Εύβοια θα βρεις το πιο δροσερό και εξωτικό… Mαντρί που έχεις δει στην Ελλάδα. Μια από τις ελληνικές παραλίες που αν και δεν είναι γνωστές, σε κάνουν να επιστρέφεις εκεί συχνά. Και όχι άδικα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό