20.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Λόνζο Μπολ έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά με αυτό που περνάει

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ
27.09.2022 | 22:00

Chicago Bulls guard Lonzo Ball (2) dribbles up court against the Dallas Mavericks in the first half of an NBA basketball game in Dallas, Sunday, Jan. 9, 2022. (AP Photo/Tim Heitman)
2022 TIM HEITMAN / AP IMAGES

Ο Λόνζο Μπολ υποχρεώνεται να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου, εξηγώντας πως δεν μπορεί καν να ανέβει τις σκάλες εξαιτίας του πόνου που νιώθει.

Αυτό που περνάει ο Λόνζο Μπολ εδώ και περίπου οκτώ μήνες μοιάζει να είναι ανεξήγητο. Το χειρουργείο που έκανε πριν από οκτώ μήνες δεν αποδείχθηκε αρκετό για να τον οδηγήσει στην επιστροφή στην δράση, με τους Σικάγο Μπουλς να ενημερώνουν μόλις πριν από μερικές ημέρες πως επίκειται νέα επέμβαση για τον βασικό πόιντ γκαρντ τους.

Κι αν η απραξία είναι κάτι που σκέφτονται όλοι, αυτό που περνάει ο 25χρονος γκαρντ στην καθημερινότητά του είναι πολύ πιο δύσκολο. Πολύ απλά γιατί, όπως εξήγησε ο ίδιος στη Media Day των Σικάγο Μπουλς, δεν μπορεί ούτε να ανέβει τα σκαλοπάτια του σπιτιού του.

“Αυτό είναι κάτι που δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά στη ζωή μου. Ακόμη κι οι γιατροί έχουν μείνει κάπως έκπληκτοι με αυτό που συμβαίνει” εξήγησε, πριν προσθέσει πως “δεν μπορώ να τρέξω ή να πηδήξω. Πονάω ακόμη κι όταν ανεβαίνω τα σκαλοπάτια”.

Όλα αυτά για να αντιληφθούν άπαντες το μέγεθος του προβλήματος, το οποίο αποδεικνύεται πολύ πιο σοβαρό απ ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Το best case scenario για τον ίδιο μάλιστα λέει πως θα είναι ξανά διαθέσιμος κάποτε μέσα στον Νοέμβριο. Κάτι που εύχεται κι ο ίδιος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό