23.9 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο λόγος της αναβολής στο ματς του Τσιτσιπά με τον Μίλερ – Η νέα ημέρα που θα διεξαχθεί ο αγώνας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο καιρός και πιο συγκεκριμένα η έντονη βροχή, εμπόδισε τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον αντίπαλό του, Μίλερ, να αγωνιστούν, με το παιχνίδι να αναβάλλεται για διαφορετική ημερομηνία. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που βρίσκεται στο Νο 12 της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμετωπίζει για τον τρίτο γύρο του Shanghai Masters τον Αλεξάντρ Μίλερ (Νο71), όμως ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος με τους δυο τενίστες, με το ματς να μην ξεκινάει, λόγω της έντονης βροχόπτωσης. 

Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Κυριακή (6/10), ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στο αυριανό «καλεντάρι» της Σανγκάης τον αντίπαλό του (7/10). Μάλιστα, θα πρέπει να αναφέρουμε πως οι καιρικές συνθήκες στην Σανγκάη, ήταν ο λόγος που αναβλήθηκαν πολλά παιχνίδια του Σαββάτου (5/10), τα οποία και μεταφέρθηκαν στο πρόγραμμα της Κυριακής (6/10).

Αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταφέρει και ξεπεράσει το εμπόδιο του Μίλερ, τότε θα αντιμετωπίσει στους «16» τον Μεντβέντεφ που  νωρίτερα νίκησε με 2-1 σετ τον Αρνάλντι. Όσον αφορά την ώρα του παιχνιδιού για τον Έλληνα τενίστα, θα αρχίσει όπως προαναφέραμε την Δευτέρα (7/10)  8.30-09.00, αμέσως μετά το ματς ανάμεσα σε Φριτζ-Ατμάν (07.30) που διακόπηκε κι αυτό λόγω βροχής. 

MEDVEDEV struggles past Arnaldi ✔️

The 2019 champion takes Italy’s player down 5-7 6-4 6-4 to advance into Shanghai round of 16

He faces the victor of Tsitsipas vs Muller pic.twitter.com/tDlHQO3vHK

— We Are Tennis (@WeAreTennis) October 6, 2024

Υπενθυμίζουμε πως οροφή υπάρχει μόνο στο κεντρικό court της πόλης και αυτός είναι ο λόγος που μόνο εκεί μπορούν να διεξαχθούν παιχνίδια, παρά την βροχόπτωση. 

Το πρόγραμμα στα τρία courts της Σανγκάης:

Stadium Court (07.30)Αρνάλντι-ΜεντβέντεφΣίνερ-Ετσεβέρι

(13.30)Αλκαράθ-ΓουΠολ-Ταμπίλο

Show Court 3 (07.30)Φριτζ-Αλτμάιερ (4-3)Τσιτσιπάς-ΜίλερΚαρμπαγές-Σέλτον

Granstand 2 (07.30)Μπεργκς-Ντιμιτρόφ (3-6, 4-2)Μπερετίνι-ΡούνεΜονφίς-Ουμπέρ



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό