29.7 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Ο λόγος που ο Κώστας Γαλανόπουλος της ΑΕΚ αφιέρωσε το γκολ του στον «ουρανό» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ άφησε… πίσω της την κακή μέρα που είχε απέναντι στην Άλκμααρ και επικράτησε της βέλγικης Μπέρσχοτ με 3-0. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο, το στιγμιότυπο που «κράτησε» το φίλαθλο κοινό, ήταν ο πανηγυρισμός του Κώστα Γαλανόπουλου στο πρώτο γκολ της Ένωσης. 

Ο Γαλανόπουλος με μία όμορφη ενέργεια, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα νωρίς στο πρώτο μέρους του φιλικού. Ο πανηγυρισμός που επέλεξε ήταν ιδιαίτερα σημαντικός για εκείνον, καθώς ο Έλληνας χαφ γονάτισε, έδειξε τον ουρανό και αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας λίγες μέρες πριν. Ο 26χρονος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος μετά από αυτό το γκολ. Ο ίδιος, είχε να σκοράρει από το ματς της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις αρχές του Αυγούστου του προηγούμενου χρόνου. 

Παράλληλα, ο Γαλανόπουλος, έχει περάσει αρκετές δυσκολίες στην ποδοσφαιρική του καριέρα, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να χάσει και δύο ολόκληρες σεζόν. Τώρα, έχει βρει έναν ρυθμό και επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα. Το επόμενο φιλικό των «κιτρινόμαυρων» είναι με την νέα ομάδα του Χρήστου Τζόλη, την Κλαμπ Μπριζ (06/07, 15:00).  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό