20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο λόγος που η Ferrari Purosangue δεν έχει σύστημα πλοήγησης

Ειδήσεις Ελλάδα

Το infotainment ενός αυτοκινήτου σήμερα είναι ουσιαστικά ένας tablet/υπολογιστής, αφού μέσω αυτού ο οδηγός και οι επιβάτες, εκτός από τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου, μπορούν να ενημερωθούν, να δουν , να ακούσουν μουσική, να σερφάρουν στο internet, να παίξουν παιχνίδια και φυσικά να ενεργοποιήσουν το σύστημα πλοήγησης.
Ωστόσο η Ferrari δεν έχει τοποθετήσει σύστημα πλοήγησης στην Purosangue και ο λόγος σύμφωνα με την ιταλική εταιρία είναι πολύ απλός. Δεν μπορεί να δημιουργήσει πιο σύγχρονο, πιο ενημερωμένο και πιο προηγμένο λογισμικό από αυτό που υπάρχει ήδη διαθέσιμο στα smartphones.

Με το infotainment της να υποστηρίζει Apple Carplay και Android Auto, αυτό σημαίνει πως ο οδηγός μπορεί να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο και να ενεργοποιήσει κάποιο από τα προγράμματα πλοήγησης που προσφέρουν αυτά, όπως Google Maps, Waze, TomTom, Apple Maps, Sygic, iGo κτλ.
Η Ferrari τονίζει πως είναι μια συνειδητή επιλογή. Ένα κομμάτι αυτογνωσίας των Ιταλών θα μπορούσαν να πουν κάποιοι. Οι κυνικοί θα μπορούσαν να πουν πως αυτή η απόφαση είναι μια βολική επιλογή υπό το φως της έλλειψης chip. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η Ferrari φαίνεται πως πήρε την σωστή απόφαση και άλλες μάρκες θα πρέπει να υιοθετήσουν αυτή τη προσέγγιση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό