27.7 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ο Λούκα Ντόντσιτς «υποκλίθηκε» στον Giannis: «Κανείς δεν έχει ιδέα πώς να τον σταματήσει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Προολυμπιακό Τουρνουά είναι προ των πυλών και για τα γκρουπ C1 και C2 θα διεξαχθεί στην χώρα μας. Ο πρώτος όμιλος περιλαμβάνει τις Σλοβενία, Κροατία και Νέα Ζηλανδία, ενώ ο δεύτερος τις Ελλάδα, Αίγυπτο και Δομινικανή Δημοκρατία.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στην κορυφή των γκρουπ, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» για ένα «εισιτήριο» προς Παρίσι, όπου θα λάβουν χώρα οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024.

Επομένως, είναι πολύ πιθανό να διασταυρώσουν τα… ξίφη τους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Λούκα Ντόντσιτς. Μάλιστα, ο Σλοβένος ρωτήθηκε για την άποψη του για τον «Greek Freak», με την απάντησή του να είναι πολύ ιδιαίτερη. «Δεν πιστεύω πως κανείς έχει απάντηση για το πως να σταματήσει τον Γιάννη, όλοι ξέρουμε τι είδους παίκτης είναι. Είναι σύκολο να τον σταματήσεις, μπορούμε μονάχα να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε το ταπεραμέντο του λίγο».

Οι δύο αστέρες των ομάδων αγωνίζονται στο NBA και έχουν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε πριν καν μπουν οι Μιλγουόκι Μπακς στα play-off, έχοντας χτυπήσεις την κνήμη του τον Απρίλη. Έκτοτε δεν είχε πατήσει στο παρκέ, μέχρι την προετοιμασία της Εθνική μας ομάδας.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έφτασε μέχρι τους τελικούς της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού Ωκεανού. Οι Ντάλας Μάβερικς δεν κατάφεραν να επικρατήσουν στην σειρά κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, με τον ηγέτη τους να κουβαλάει τρεις τραυματισμούς: στον θώρακα, στο γόνατο και στον αστράγαλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό