32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ο Λούκα Ντόντσιτς έγινε… Άγιος Βασίλης και έκανε δώρο στους συμπαίκτες του

Ειδήσεις Ελλάδα

Όταν φτάνουν οι γιορτές, οι περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν σε ένα πνεύμα χαράς και συμπόνιας. Το να κάνεις ένα δώρο σε έναν άνθρωπο που νιώθεις κοντινό σου, είναι μία πράξη που αδιαμφισβήτητα, σε γεμίζει χαρά, πόσο μάλλον όταν παίρνεις ως «απάντηση» ένα πλατύ χαμόγελο και ένα ευχαριστώ.

Μπορεί στο NBA η αγωνιστική δράση να συνεχίζεται και την περίοδο των γιορτών, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τα Χριστούγεννα δεν έχουν επηρεάσει τους παίκτες στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Λαμπρό παράδειγμα ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος αποφάσισε να μπει για τα καλά στο πνεύμα των ημερών. Ο σούπερ σταρ των Μάβερικς, δεν ήθελε να αφήσει τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομάδας «παραπονεμένους». Έτσι, αποφάσισε να κάνει σε όλους ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.

Ο Σλοβένος, αγόρασε σε όλους από ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, προκειμένου και να κάνουν τις βόλτες τους με… στυλ, αλλά να γυμνάζονται παράλληλα.

Εννοείται ότι για να προβεί σε τέτοιες αγορές, δεν ξόδεψε μικρό ποσό. Με βάση τα ρεπορτάζ στις ΗΠΑ, ο Ντόντσιτς, πρέπει να ξόδεψε κοντά στα 70 χιλιάδες δολάρια για όλα τα ποδήλατα.

Ο Σλοβένος έγινε πρόσφατα πατέρας και φαίνεται πως το γεγονός ότι η οικογένειά του μεγάλωσε, ίσως τον έκανε να δει τα Χριστούγεννα με πιο όμορφο τρόπο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό