25.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο Λορέντζο Μπράουν δεν αναμένεται να συνεχίσει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ σύμφωνα με Ισραηλινό δημοσιογράφο

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

ΘΑΝΟΣ ΦΕΡΩΝΑΣ
17.05.2024 | 16:44

EUROKINISSI

Ο Λορέντζο Μπράουν δεν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Άρελ Γκίνσμπερ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ και Λορέντζο Μπράουν αναμένεται να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, καθώς όπως αναφέρει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Άρελ Γκίνσμπερ, ο παίκτης δεν αναμένεται να συνεχίσει στην ομάδα για προσωπικούς λόγους.

Ο Μπράουν αποτελεί σημείο αναφοράς στο παιχνίδι του Κάτας, κάτι το οποίο μαρτυρούν και οι αριθμοί του, καθώς στη φετινή EuroLeague μέτρησε 13.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ κατά μέσο όρο, βγαίνοντας μπροστά στα playoffs με τον Παναθηναϊκό AKTOR, όταν ο Γουέιντ Μπάλντουιν απουσίασε στο μεγαλύτερο μέρος των αγώνων.

Μένει να φανεί αν ευσταθεί το δημοσίευμα και πράγματι ο Μπράουν αποχωρήσει από το Ισραήλ, έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στη Μακάμπι.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, το όνομά του έχει συνδεθεί και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φαντάζει πιθανός προορισμός σε περίπτωση που ο Αμερικανός με ισπανικό διαβατήριο αναζητήσει νέα μπασκετική στέγη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό