19.5 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε χατ τρικ σε 11 λεπτά και η Ίντερ Μαϊάμι έγραψε ιστορία

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να έχει φτάσει την ηλικία των 37, αλλά συνεχίζει να μας δείχνει ότι το ταλέντο δεν γνωρίζει ηλικιακά όρια, καθώς μέσα σε 4 μέρες ο οκτώ φορές κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» πέτυχε το δεύτερό του χατ τρικ.

Ο άσσος της Ίντερ Μαϊάμι είχε ενδιαφέρον τελευταίες μέρες, καθώς τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/10) μας χάρισε σόου και είχε πέντε συνεισφορές σε γκολ, στην νίκη με 6-0 της Αργεντινής απέναντι στην Βολιβία. Έπειτα από αυτό ταξίδεψε από την Αργεντινή στην Ισπανία για να συλλέξει το βραβείο της «Marca» για τον καλύτερο παίχτη όλων των εποχών, δηλώνοντας ότι το τέλος της καριέρας του είναι κοντά.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (20/10) ο «Πούλγκα» έδωσε ακόμα μια παράσταση στα γήπεδα των ΗΠΑ, με την Ίντερ Μαϊάμι να υποδέχεται την Νιού Ινγκλαντ για την τελευταία αγωνιστική του MLS. Η ομάδα του Αργεντίνου ξεκίνησε το ματς χωρίς αυτόν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ στο 34΄ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Την ολική ανατροπή για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ την ξεκίνησε ο Λούις Σουάρεζ, πετυχαίνοντας δύο γκολ πριν το ημίχρονο.

Στο 57΄ήρθε η ώρα που ο «μάγος της μπάλας» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και λίγα λεπτά αργότερα ο Κρεμάσι έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ. Στο 78ο λεπτό έβαλε το πρώτο γκολ της βραδιάς, έπειτα από συνεργασία που έχουμε δει πολλές φορές στην Μπαρτσελόνα ανάμεσα σε αυτόν και τον Σουάρεζ. Χρειάστηκαν τρία λεπτά για να διπλασιάσει τα τέρματα του ο Αργεντίνος προτού βάλει το κερασάκι στην τούρτα στο 89΄, για να γράψει το τελικό 6-2.

Ιστορική ήταν η βραδιά για την ομάδα του Μαϊάμι καθώς έσπασαν το ρεκόρ για τους περισσότερους βαθμούς (74) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το παρόν έδωσε στο γήπεδο και ο πρόεδρος της FIFA για να ανακοινώσει την συμμετοχή της Ίντερ Μαϊάμι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το 2025 στις ΗΠΑ.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό