18.7 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε ποιος αξίζει τη φετινή Χρυσή Μπάλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Λαουτάρο Μαρτίνες θεωρεί ο Λιονέλ Μέσι ως τον πιο άξιο να κατακτήσει τη φετινή Χρυσή Μπάλα, μιας και ο Αργεντινός φορ είχε μια θεαματική χρόνια με την Ίντερ, αλλά και την «Αλμπισελέστε». 

Η αγωνιστική περίοδος 2023-24 ήταν μια από τις καλύτερες στην καριέρα του Μαρτίνες, ο οποίος πανηγύρισε τίτλους με την Ίντερ, αλλά και την εθνική Αργεντινής. Οι «νερατζούρι» κατέκτησαν το 20ό πρωτάθλημα της ιστορίας τους, με τον 27χρονο να αναδεικνύεται -για πρώτη φορά στην καριέρα του- πρώτος σκόρερ στη Serie A με 24 τέρματα.

Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Λαουτάρο βοήθησε την εθνική Αργεντινής να κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα, καθώς σημείωσε το μοναδικό γκολ στον τελικό με την Κολομβία, ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην διοργάνωση με πέντε τέρματα.

🇦🇷👀🏆 Messi backs Lautaro for Ballon D’Or

“Lautaro deserves the Ballon D’Or more than anyone. He had a spectacular year, he scored a goal in the final, he was the top scorer in Copa America.” – Messi

“I don’t know if I deserve to win the Ballon D’Or but after the spectacular… pic.twitter.com/c0GqmeLNCd

— Italian Football TV (@IFTVofficial) October 16, 2024 @IFTVofficial

«Είχε μια θεαματική χρονιά. Σκόραρε στον τελικό (σ.σ. του Κόπα Αμέρικα) και ήταν ο καλύτερος σκόρερ. Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο», δήλωσε ο Μέσι για τον Μαρτίνες στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη 6-0 επί της Βολιβίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Θυμίζουμε, πως ο επιθετικός της Ίντερ συμπεριλαμβάνεται στους 30 υποψηφίους για τη «Χρυσή Μπάλα» του 2024, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 28 Οκτωβρίου στο Παρίσι.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό