25.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος έγινε βασικός σεφ διάσημου σχεδιαστή-Το γαστρονομικό ταξίδι & ο Τομ Χανκς

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην καλύτερη και πιο δημιουργική φάση βρίσκουμε τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο ο οποίος συνδυάζει αυτό το καλοκαίρι δουλειά και διακοπές στα νησιά.

Σαντορίνη, Κως, Λέρος, Σίφνος, Κρήτη, Κύθηρα, Λονδίνο και Αντίπαρος είναι μόνο μερικοί από τους προορισμούς του μετά τη σαρωτική νίκη του στον διαγωνισμό μαγειρικής Master chef.

Αποκλειστικό: Το gossip-tv στις συναυλίες της Adele-Τα ρεκόρ, το οικονομικό αποτύπωμα & το διάλειμμα

Προσωπικός σεφ διάσημου σχεδιαστή

Ο Λευτέρης έχει ξεκινήσει με φόρα το γαστρονομικό του ταξίδι καθώς στην αρχή της σεζόν έκλεισε μία εξαιρετικά σημαντική συμφωνία. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο ίδιος έγινε ο προσωπικός σεφ του Τομ Φορντ ο οποίος βρίσκεται στην Αντίπαρο για διακοπές με την οικογένειά του.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Master chef ο οποίος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας: «Το deal έκλεισε την τελευταία στιγμή ενώ ήταν να πάω να επισκεφτώ συναδέλφους και έναν επιχειρηματία στη Μύκονο. Ενώ γυρνούσα από ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Αμερική, με πήραν τηλέφωνο να πάω Αντίπαρο για προσωπικός chef του Τομ Φορντ. Δέχτηκα, και από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία έμεινε άφωνος με τα φαγητά και τις γεύσεις μου. Χαίρομαι που κατάφερα αυτό που πάντα προσπαθώ, δηλαδή να συγκινήσω με τη μαγειρική μου», δηλώνει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος.

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικά από τα πιάτα που δημιούργησε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος:

Photo 1/6

Photo 2/6

Photo 3/6

Photo 4/6

Photo 5/6

Photo 6/6

ΔΕΣ ΤΗ – 6 PHOTOS

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr στην Αντίπαρο βρίσκεται και ο Τομ Χανκς ο οποίος ως γνωστόν βρίσκεται στο αγαπημένο του νησί κάθε καλοκαίρι.

Αποκλειστικό: Εισιτήριο στην τσέπη-H στιγμή που ο ερωτικός ύμνος του Θαλασσινού καθηλώνει την Ικαρία

Αποκλειστικό βίντεο: Καρέ καρέ η στιγμή που η Σάττι καθήλωσε την Επίδαυρο – Η υπόκλιση στο κοινό

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό