23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λάμπρος θα είναι πάντα ερωτευμένος με την Ελένη

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί η επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες» να έχει σταματήσει και τα γυρίσματα να έχουν μπει στο «πάγο» εξαιτίας του κορονοϊού όμως το τηλεοπτικό κοινό συνεχίζει να χαρίζει υψηλά νούμερα τηλεθέασης ακόμα και στις επαναλήψεις των επεισοδίων.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο τηλεοπτικός «Λάμπρος», ο δάσκαλος από το «Διαφάνι» μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για τη σειρά και τον έρωτα του για την «Ελένη Σταμίρη».

«Έχουμε μια πληροφορία από την παραγωγή ότι θα φροντίσουν να έχουμε όλες τις συνθήκες για να επιστρέψουμε στα γυρίσματα» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

«Με την Ελένη ο Λάμπρος ήταν και θα είναι πάντα ερωτευμένος. Είμαι προβληματισμένος με τη Θεοδοσία γιατί χάνεται. Έκανα ένα σημαντικό βήμα να είμαι μαζί της κι εκείνη εξαφανίζεται σαν μια πράξη εκδίκησης. Ισχύει πάντως ότι ο δάσκαλος θέλει το καλύτερο για την Θεοδοσία. Από τη στιγμή που θα καταλάβει ότι βρίσκει την ευτυχία κάπου αλλού, θα έχει μια πολύ αντρίκια και προχωρημένη για την εποχή του στάση», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε πως: «Με την Ελένη όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό