16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις συκοφαντίες του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ;

Ειδήσεις Ελλάδα

Σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για ανάρτηση του Νίκου Ρωμανού για τον καταζητούμενο για βιασμό στα Πετράλωνα

Για συκοφαντίες κατηγορεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό, σχετικά με την αποφυλάκιση του καταζητούμενου για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, σε ανάρτησή του στο Facebook επικαλούμενος δημοσίευμα ιστοσελίδα ανέφερε «Πετράλωνα: Είχε καταδικαστεί για βιασμό φοιτήτριας ο 35χρονος- Είχε βγει με το νόμο Παρασκευόπουλου». Ο ίδιος πάντως αργότερα διέγραψε την ανάρτηση αυτή, όμως στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν προλάβει να κάνουν screenshot.

Ωστόσο, αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κ. Ηλιόπουλου, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η ΝΔ για να διαχειριστεί το νέο φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ. με τον βιαστή στα Πετράλωνα που έχασε μέσα από τα χέρια της, διακινούσε πως είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου. Τελικά, ούτε με τον νόμο Παρασκευόπουλου είχε αποφυλακιστεί, ούτε με τον νέο Ποινικό Κώδικα, αλλά με τις ευνοϊκότερες διατάξεις του παλιού Ποινικού Κώδικα για την έκτιση ποινών και την υφ’ όρων απόλυση».

Καταλήγοντας αναφέρει: «Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις συκοφαντίες του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ ή θα τον αποπέμψει;».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό