26.3 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Ο Κ. Μητσοτάκης οφείλει να διαγράψει τον τραμπούκο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη από τη Ν.Δ. ζητεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης εν μέσω του σάλου που έχει ξεσπάσει για το βίντεο με το επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλου εταιρείας σε αεροδρόμιο.

Ο κ. Κασσελάκης τονίζει πως «η ασυλία της αλαζονείας θα τελειώσει» και διερωτάται «σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα υπήρχε ανάλογο περιστατικό και ο πρωθυπουργός δεν θα είχε ήδη αποπέμψει τον αντίστοιχο βουλευτή;». Καλεί επίσης τον πρωθυπουργό «να δεσμευτεί ότι δεν θα τον προστατέψει μέσω της ψήφου των βουλευτών του, όταν συζητηθεί η άρση ασυλίας του».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Μη διαμαρτύρεστε ’41τακατο’. Μην κάνεις τη δουλειά σου ‘ξέρεις ποιος είμαι εγώ;’. ‘Διαφωνία και λεκτική ένταση μόνο’. Η ασυλία της αλαζονείας θα τελειώσει. Εάν δεν υπήρχε το περιστατικό καταγεγραμμένο σε βίντεο κυκλώματος ασφαλείας, όλοι ξέρουμε ποια θα ήταν η κατάληξη της υπόθεσης. Σύσσωμη η Κ.Ο. θα καταψήφιζε την άρση ασυλίας του βουλευτή τους, αν βέβαια έφτανε ποτέ η υπόθεση στη Βουλή… Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα υπήρχε ανάλογο περιστατικό και ο ΠΘ δεν θα είχε ήδη αποπέμψει τον αντίστοιχο βουλευτή; Σταματήστε τις χειραγωγήσεις, τα ψέματα και τα ‘χαστούκια’ στον ελληνικό λαό. Τώρα οφείλει ο Κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο Αυγενάκη από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Και βεβαίως να δεσμευτεί ότι δεν θα τον προστατέψει μέσω της ψήφου των βουλευτών του, όταν συζητηθεί η άρση ασυλίας του. Καμία ανοχή».

Μη διαμαρτύρεστε «41τακατο». Μην κάνεις τη δουλειά σου «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»«Διαφωνία και λεκτική ένταση μόνο».Η ασυλία της αλαζονείας θα τελειώσει.

Εάν δεν υπήρχε το περιστατικό καταγεγραμμένο σε βίντεο κυκλώματος ασφαλείας, όλοι ξέρουμε ποια θα ήταν η κατάληξη της…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) July 3, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό