24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει πάρει χαμπάρι τι περνάει ο κόσμος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Απάντηση στις κατηγορίες της ΝΔ για «στημένες» αντιδράσεις πολιτών στην περιοδεία Τσίπρα στα Χανιά

«Αν η ΝΔ βλέπει μόνο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στους χιλιάδες πολίτες, που στις συζητήσεις τους με τον κ. Τσίπρα σε όλη την Ελλάδα εκφράζουν την απελπισία και την οργή τους για τους λογαριασμούς ρεύματος και τη μείωση εισοδημάτων, τα πράγματα μάλλον είναι ακόμα πιο άσχημα για τον κ. Μητσοτάκη».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη. Η Κουμουνδούρου προσθέτει: «Δεν έχει πάρει χαμπάρι τι περνάει ο κόσμος. Πάντως, αν θέλει, μπορεί στην επόμενη περιοδεία να έρθει μαζί για να διαπιστώσει την οργή των πολιτών από κοντά και όχι από δημοσιεύματα».

«Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο»

Νωρίτερα, βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για «στημένες», όπως τις χαρακτηρίζει, αντιδράσεις πολιτών κατά της κυβέρνησης στην περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά εξαπέλυσε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. Χαρακτηριστικά το κυβερνών κόμμα ανέφερε:

«Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίζεται στις κάμερες στα Χανιά να εκφράζει, δήθεν αυθόρμητα, την οργή του για την κυβέρνηση, στον κ.Τσίπρα, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πρωτοστατεί μάλιστα στην οργάνωση της περιοδείας. Τόσο στήσιμο! Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ.Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ.Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρουέζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; «Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο»!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό