29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Ο κ. Κασσελάκης ψάχνει σωσίβιο- Επιβεβαιώνει την απελπισία του για την ολισθηρή καθοδική του πορεία

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης απαντά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη τονίζοντας ότι «την τελευταία προεκλογική ημέρα τα αποκάλυψε όλα».

«Τρεις μέρες πριν την κάλπη, ο κ. Κασσελάκης πάνω στον βηματισμό που έχει χαράξει, της ελαφρότητας, του λαιφστάιλ και της αδυναμίας του να διαμορφώσει μια πειστική πολιτική πρόταση ψάχνει σωσίβιο», σημειώνει στην απάντησή του ο κ. Μεϊμαράκης.

«Θα μπορούσε να ακούσει την πλήρη συνέντευξη»

Και προσθέτει: «Θα μπορούσε να ακούσει την πλήρη συνέντευξη, όχι ασύνδετα αποσπάσματα αυτής και να την έχει αξιολογήσει, όπως και όλες τις συνεντεύξεις που έχω δώσει το τελευταίο διάστημα, στις οποίες αναφέρομαι στις πολύπλευρες και πολυεπίπεδες αιτίες της ακρίβειας, που αντιμετωπίζει επιτυχώς η Κυβέρνηση με μια σειρά δράσεων και μέτρων, με αποκορύφωμα την επιστολή για τις πολυεθνικές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Διότι ο διάλογος έχει κανόνες και διάρκεια».

«Δεν με ξαφνιάζει λοιπόν η επιλεκτική προτίμησή του, αντίθετα μου επιβεβαιώνει την απελπισία του για την ολισθηρή καθοδική του πορεία. Το βίντεο αυτό προς απάντησή του», καταλήγει ο κ. Μεϊμαράκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό