20.5 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Ο Κώστας Μανωλάς ανακοινώθηκε από τον Πανναξιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στη χώρα μας και θα φορά τη φανέλα του Πανναξιακού, με τον έμπειρο αμυντικό να αγωνίζεται στο τοπικό των Κυκλάδων.

Σπουδαία μεταγραφή για τον Πανναξιακό και το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Ο σύλλογος από τη Νάξο απέσπασε το ναι του Κώστα Μανωλά, με τον 33χρονο αμυντικό να φορά τη φανέλα του συλλόγου για τη σεζόν 2024-25.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ο οποίος την περασμένη χρονιά έπαιξε στην Σαλερνιτάνα και την Serie A, βρισκόταν από το καλοκαίρι σε αναζήτηση ομάδας και παρότι είχε ακουστεί για αρκετούς συλλόγους, τελικά επέλεξε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα του τόπου του.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Μανωλάς έλαβε μέρος στις προπονήσεις της ομάδας και εν τέλει αποφάσισε να αγωνιστεί γι’ αυτήν.

Με αυτό τον τρόπο ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος έπαιξε για τελευταία φορά στη χώρα μας τη σεζόν 2021-22 και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Super League, πλέον θα αποτελεί την ατραξιόν του τοπικού στις Κυκλάδες.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η μεγάλη οικογένεια του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου, με πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια, ανακοινώνουν την έλευση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά στην ανδρική ομάδα.

Ο παίκτης που φόρεσε την φανέλα της Α.Ε.Κ, του Ολυμπιακού, της Roma, της Napoli, o παίκτης που τίμησε τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων και της Εθνικής Ανδρών, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που έχει θαυμάσει η Ευρώπη, ο Ναξιώτης που έχει επιλέξει τον τόπο καταγωγής του για κατοικία της οικογένειάς του, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανναξιακού στο φετινό πρωτάθλημα .

Κώστα, καλώς όρισες!

Η συνέχεια στα γήπεδα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό