22.5 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Ο κόσμος της Ολλανδίας έκανε το Μόναχο… οράνιε για το ματς κόντρα στην Ρουμανία []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ολλανδία καλείται να περάσει το εμπόδιο της Ρουμανίας, για να βρεθεί στην προημιτελική φάση του Euro 2024 (02/07, 19:00, ΕΡΤ1). Οι φίλοι των «οράνιε», είναι πάντα κοντά στην χώρα τους και έφτιαξαν μία ωραία ατμόσφαιρα στους δρόμους του Μονάχου εν όψει του μεγάλου αγώνα κόντρα στους Βαλκάνιους. 

Συγκεκριμένα, χιλιάδες Ολλανδοί θα παρευρεθούν στο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου, για να παρακολουθήσουν την εθνική τους ομάδα, η οποία έχει μία μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στους «8» του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά από σχεδόν 16 χρόνια και από το Euro του 2008, καθώς οι «οράνιε», στην διοργάνωση του 2012 δεν είχαν κανέναν βαθμό, το 2016 είχαν αποκλειστεί από τα προκριματικά, ενώ το 2021 ηττήθηκαν από την Τσεχία στην φάση των «16», έχοντας ως προπονητή τον «θρύλο» της χώρας, Φραν Ντε Μπόερ. 

Τέτοια ατμόσφαιρα, σίγουρα την ζηλεύουν αρκετές ομάδες που αγωνίστηκαν στο φετινό Euro, όμως όχι η Ουγγαρία της οποίας οι οπαδοί έκαναν πραγματική… απόβαση στην Στουτγκάρδη για την 2η αγωνιστική των ομίλων κόντρα στην Γερμανία, όπου έχασαν. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ολλανδία τερμάτισε στην 3η θέση του γκρουπ της, πίσω από την 1η Αυστρία και 2η Γαλλία. Έτσι, λόγω των διασταυρώσεων, πάνω της «έπεσε» η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, η Ρουμανία. Η χώρα των Βαλκανίων βρέθηκε στο «ρετιρέ» του ομίλου της με τετραπλή ισοβαθμία και θέλει να συνεχίσει την καλή της πορεία και κόντρα στο σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν που «διψά» για μία κατάκτηση Euro έπειτα από το 1988. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό