27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο κυρ Βασίλης ψήφισε πρώτος στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Είμαι από την ίδρυση – Να γίνουμε κυβέρνηση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Από νωρίς σήμερα, Κυριακή 6 Οκτωβρίου, έχουν σπεύσει στις κάλπες οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος.

Ο κύριος Βασίλης είναι ο πρώτος που έβαλε το χέρι στην κάλπη, ο οποίος για να πάει στο εκλογικό κέντρο, ξύπνησε από τις 5:30 το πρωί και ξεκίνησε από την περιοχή του Χίλτον με τα πόδια!

Όπως λέει ο ίδιος στον Γιάννη Κέμμο και το flash.gr: «Βεβαίως να ψηφίσουμε για να αλλάξει το σύστημα, διότι όπως διαμορφώνεται το σύστημα σήμερα, δε μας αντιπροσωπεύει κανένας. Αυτοί μας έχουν πουλήσει κυριολεκτικά και αν δεν πάρουμε εμείς τον νόμο στα χέρια μας στα κόμματα, δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία θα είναι και κυβέρνηση και αντιπολίτευση και ό,τι θέλεις. Έχει καταφέρει ο Μητσοτάκης να διαλύσει όλα τα δημοκρατικά κόμματα και να κάνει το κουμάντο του σε όλους τους τομείς». 

Ενώ, μάλιστα, αποκάλυψε ότι σε όλες τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ είναι εκεί. «Ήρθα από νωρίς και θα ξαναέρθω και πάλι να ψηφίσω. Σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες είμαι πάντα παρών στο ΠΑΣΟΚ, από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Τέλος, ευχήθηκε στο ΠΑΣΟΚ «να είναι η επόμενη κυβέρνηση γιατί δεν πάει άλλο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό