32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θυμήθηκε 10 ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές να μιλήσει για τη βραχυχρόνια μίσθωση

Ειδήσεις Ελλάδα

«Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που έχει αφήσει ανεξέλεγκτη την κερδοσκοπία των Funds του real estate», είπε ο πρόεδρος της Κ.Ο της Νέας Αριστεράς

Τις προτάσεις της Νέας Αριστεράς για το στεγαστικό επισημαίνει ο Αλέξης Χαρίτσης, ασκώντας παράλληλα κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «θυμήθηκε σήμερα, 10 ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές να μιλήσει για τη βραχυχρόνια μίσθωση».

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει ότι «είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που έχει αφήσει ανεξέλεγκτη την κερδοσκοπία των Funds του real estate. Ο πρωθυπουργός που μας έλεγε ότι τα ενοίκια στο “Θεό” είναι αποτέλεσμα της ανάπτυξης που έφερε η κυβέρνηση του. Είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός που έχει οδηγήσει τους Έλληνες πολίτες να πληρώνουν το πιο ακριβό τίμημα της στεγαστικής κρίσης από οποιονδήποτε άλλον πολίτες στην Ευρώπη. Την ώρα που νέα ζευγάρια δε μπορούν να έχουν καμία δυνατότητα, κανένα όνειρο για να αποκτήσουν το δικαίωμα στη στέγη».

«Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν κάθε δίκιο να διαμαρτύρονται για αυτή την πρωτοφανή κρίση», τονίζει ο κ. Χαρίτσης, σημειώνοντας σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ότι «χρειάζονται αποφασιστικά μέτρα ρύθμισης και παρέμβασης» και συγκεκριμένα: Κατάργηση της Golden Visa, Κατάργηση βραχυχρόνιας μίσθωσης για νομικά πρόσωπα. Δημιουργία γενναίου προγράμματος κοινωνικής κατοικίας για νέους και νέες. Δημιουργία ειδικού fund που θα στηρίξει την προσπάθεια για πρόσβαση σε προσιτή κατοικία για όλους τους πολίτες.

«Καλούμε τους πολίτες να δώσουν φωνή στο δίκιο τους, να το πουν και στην κάλπη. Να το πουν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με στήριξη του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Αριστεράς» αναφέρει ο κ. Χαρίτσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό