35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε να κάνει πρόβλεψη για τον τελικό του Conference

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», και προτίμησε να αποφύγει να κάνει πρόβλεψη για τον επερχόμενο τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Φιορεντίνα για το Conference League (29/05). Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως θέλει να διαφυλάξει την αξιοπιστία του, αφού είχε προβλέψει σωστά από τις 12 Μαρτίου πως θα έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final Four της Euroleague.

Ο ίδιος με δημοσίευσή του στο TikTok είχε πει χαρακτηριστικά μετά το 2/2 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού AKTOR πως «γατάκια; εγώ γκαντέμης;». Παράλληλα, ερωτήθηκε και για το εάν θα πάει στον τελικό του Conference League στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου ή στο Final Four του Βερολίνου όπου παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Έχω εξαντλήσει τις προβλεπτικές μου δυνατότητες και θέλω να διαφυλάξω μέχρι στιγμής την αξιοπιστία των προβλέψεών μου. Καταρχάς είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία ότι έχουμε μία ελληνική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 1971 και ότι έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final Four.

Η μόνη περίπτωση να σκεφτώ να πάω σε κάποιο ματς είναι αν έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό. Αν έχουμε δύο ελληνικές ομάδες θα βγάλω το καπέλο της προτίμησης, το οποίο είναι γνωστό και θα το δω με την ικανοποίηση ότι μπορούμε να έχουμε δύο ομάδες στον τελικό της EuroLeague».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό