13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

‘Ο Κούτσιας στη λίστα της Γκλάντμπαχ’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
21.12.2021 | 16:14

Ο Κούτσιας στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λίνκολν
EUROKINISSI

Η Bild επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Γκλάντμπαχ για τον 17χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Κούτσια, που βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τον Μαξ Έμπερλ.

Όπως έχει ενημερώσει ήδη το SPORT24 η Γκλάντμπαχ ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Γιώργο Κούτσια. Το όνομα του νεαρού επιθετικού του Δικεφάλου αναφέρεται και την Τρίτη (21/12) στη Γερμανία σε δημοσίευμα της Βild, στο οποίο τονίζεται πως ο Κούτσιας είναι ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους οποίους παρακολουθεί ο αθλητικός διευθυντής των Πουλαριών, Μαξ Έμπερλ.

Το ενδιαφέρον της Γκλάντμπαχ για τον νεαρό φορ του ΠΑΟΚ είναι δεδομένο και οι Γερμανοί παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη του στέλνοντας ανθρώπους να τον δουν στους αγώνες που δίνει, κυρίως με τις μικρές Εθνικές μας ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ πρόσφατα ανανέωσε το καλοκαίρι του 2020 το συμβόλαιο του 17χρονου επιθετικού μέχρι το 2023 χωρίς να έχει οριστεί σε αυτό κάποια ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του. Κάτι που σημαίνει ότι εφόσον προκύψει πρόταση για τον νεαρό ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που θα ορίσει την τιμή αξιολόγησης του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό