27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Κουαλιάτα θα συνεχίσει ως δανεικός στην Σεντράλ Κόρδοβα, σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ
23.07.2024 | 08:32

INTIME SPORTS

Στη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα στην Αργεντινή φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκο Κουαλιάτα, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σέσαε Λουίς Μέρλο ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ θα δοθεί δανεικός με οψιόν αγοράς στην Σεντράλ Κόρδοβα.

Την ευκαιρία να εκκινήσει την καριέρα, του που τα τελευταία χρόνια είναι στάσιμη στον ΠΑΟΚ, θα έχει ο Νίκο Κουαλιάτα, αφού σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο ο εξτρέμ του Δικεφάλου του Βορρά αναμένεται να φορέσει σύντομα τη φανέλα της Σεντράλ Κόρδοβα.

Συγκεκριμένα, ο Σέσαρ Λουίς Μέρλο αναφέρει ότι οι “ασπρόμαυροι” και η ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής και μετά από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μηδέν πόντους, έφτασαν σε συμφωνία για δανεισμό του Ουρουγουανού με οψιόν αγοράς.

Μάλιστα, αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικό, ο 25χρονος αναμένεται την Τρίτη (23/7) να μεταβεί στη χώρα της Λατινικής Αμερικής για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Εφόσον ολοκληρωθεί ο δανεισμός, αυτός θα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος για τον Κουαλιάτα, καθώς τη σεζόν 2023/24 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με την Κουϊάμπα.

Με τους πρωταθλητές Ελλάδας ο δεξιοπόδαρος εξτρέμ έχει πραγματοποιήσει μόλις πέντε συμμετοχές, ενώ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 από τους Γουόντερερς της Ουρουγουάης έναντι ενός ποσού που έφτανε τα 1.800.000 ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό