32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ο κορονοϊός «πετάει» στα σκουπίδια μπύρα… χιλιάδων λιρών! | Premier League

Ειδήσεις Ελλάδα

«Η κυβέρνηση ανοίγει την πόρτα για να επιστρέψει το ποδόσφαιρο τον Ιούνιο. Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει διευρυμένη πρόσβαση στους οπαδούς να παρακολουθούν σε ζωντανή κάλυψη τις αναμετρήσεις» τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού της βρετανικής Κυβέρνησης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να κρατήσει τους φιλάθλους… σπίτια τους! Τι σημαίνει αυτό; Εκτός από κλειστά γήπεδα, οι οπαδοί δεν θα προτιμήσουν και τις παμπ.

Η Sun έπειτα από έρευνα αποκάλυψε πως ο κορονοϊός είναι η αιτία και για την απώλεια μπύρας αξίας 500.000 λιρών, μιας και τα στάδια Wembley, Emirates, Stamford, Craven Cottage και London Stadium είχαν γεμάτες τις αποθήκες. Αν όλα κυλούσαν ομαλά, τότε οι ομάδες θα έβαζαν στα ταμεία τους από την πώληση μπύρας περισσότερα από 3 εκατ. λίρες. 

Ένα άλλο ζήτημα για τα στάδια είναι πως πλέον πρέπει να αλλάξουν και τις αντλίες μπύρας, μιας και δεν έχουν καθαριστεί από τον Μάρτιο. 

Παράλληλα, τον περασμένο μήνα, αποκαλύφθηκε ότι 50 εκατομμύρια βαρέλια μπύρας θα χαθούν αν οι παμπ παραμείνουν κλειστές το καλοκαίρι. Οι 39.000 παμπ της Βρετανίας έχουν, κατά μέσο όρο, 15 βαρέλια στο κελάρι τους. Η Κυβέρνηση δεν θέλει κόσμο συγκεντρωμένο στις παμπ και οι αντιδράσεις αναμένεται να φουντώσουν…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό