22.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Κορέα έσωσε την Ατλέτικο στο 95′, 1-1 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα… χαμογελά []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα δραματικό ματς κατάφερε στο φινάλε να αποφύγει την ήττα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας, με τη «Βασίλισσα» να φτάνει πολύ κοντά στους τρεις βαθμούς της νίκης. Το γκολ του Μιλιτάο από το 65′ δεν αποδείχθηκε αρκετό, αφού ο Κορέα βρήκε δίχτυα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει στη 2η θέση με 18 βαθμούς και στο -3 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, παρά τη δική της ήττα από την Οσασούνα με 4-2 το βράδυ του Σαββάτου (28/09). Στη 3η θέση της La Liga η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε, με 16 βαθμούς, με τον Χάνσι Φλικ σίγουρα να χαμογελάει αφού η διαφορά της ομάδας του «ψαλιδίστηκε» ελάχιστα.

Multiple items including a lighter and a bag of unidentifiable items were thrown towards the direction of Thibaut Courtois.

Courtois played at Atleti for three years. pic.twitter.com/yFkZENrYa6

— ESPN FC (@ESPNFC) September 29, 2024

Η «Βασίλισσα» απέκτησε προβάδισμα στο σκορ στο 64ο λεπτό. Ο Μόντριτς εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ και βρήκε στα αριστερά τον Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος έκανε τη σέντρα και ο Μιλιτάο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Κουρτουά ήρθε σε… αντιπαράθεση με την κερκίδα στους πανηγυρισμούς του γκολ και οι οπαδοί της Ατλέτικο άρχισαν να του ρίχνουν πράγματα.

Από αναπτήρες, μέχρι και σακούλες… γεμάτες με πράγματα, με τον διαιτητή να αναγκάζεται να διακόψει το παιχνίδι. Μετά από διακοπή 15 λεπτών, η αναμέτρηση συνεχίστηκε, με τον Κορέα στο 90+5′ να περνάει όποιος βρήκε στον δρόμο του, για να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1. Ο Μάρκος Γιορέντε αποβλήθηκε στο 90+9′ με απευθείας κόκκινη κάρτα, για επικίνδυνο τάκλιν με τις τάπες από πίσω.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό