31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ο Κλοπ πήγε ενάντια στα «πιστεύω» του, έφτιαξε Instagram κι έριξε την πλατφόρμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 19η Μαΐου αναμένεται να είναι μία συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα, αφού ο Γιούργκεν Κλοπ θα καθίσει για τελευταία φορά στην καριέρα του στον πάγκο της Λίβερπουλ. Ο Γερμανός θα αποχωρήσει μετά από 9 χρόνια παρουσίας στο κλαμπ κι αφού έχει κατακτήσει τα πάντα με τους «ρεντς». 

Τα όσα έζησε μαζί τους, τον έφεραν ακόμα πιο κοντά στον κόσμο, στην πόλη, στον οργανισμό γενικότερα. Και αυτό είναι κάτι που δεν θέλει να ξεχάσει ή ακόμα και να χάσει, γι’ αυτό πήγε ενάντια στα «πιστεύω» του και έφτιαξε προσωπικό λογαριασμό στα social media για πρώτη φορά στη ζωή του, στην ηλικία των 56 ετών.

Ο ίδιος είχε υπάρξει ξεκάθαρος πολλές φορές ερωτηθείς επάνω στο συγκεκριμένο θέμα: «Δεν το καταλαβαίνω και δεν καταλαβαίνω και γιατί να το κάνεις. Ίσως μία ημέρα να το κάνω κι εγώ, αλλά δεν το πιστεύω. Δεν κατανοώ γιατί να θέλεις να πεις σε άλλους ανθρώπους, ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, τι κάνεις σε κάθε στιγμή της ζωής σου.

Αλλά αυτό λογικά είναι ένα πρόβλημα της γενιάς μου. Είμαι πολύ μεγάλος για κάτι τέτοιο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά το 2020 στο SKY Sports. Ωστόσο, με το τέλος στη θητεία του στη Λίβερπουλ να πλησιάζει ο ίδιος θέλει να παραμείνει κοντά στον κόσμο και έτσι τον ευχαρίστησε μέσω ενός βίντεο στα social media, το οποίο αποτελεί και το πρώτο που δημοσίευσε στον καινούργιο του προσωπικό λογαριασμό.

Ο Γιούργκεν Κλοπ το μεσημέρι του Σαββάτου άνοιξε τον λογαριασμό κι αυτός μέσα σε λιγότερο από 3 ώρες ξεπέρασε τους 500.000 ακολούθους στο Instagram. Ο ίδιος στο παραπάνω βίντεο εξήγησε πως επιθυμεί με αυτόν τον τρόπο να διατηρήσει επαφή με τον κόσμο της Λίβερπουλ που τον αγαπάει τόσο πολύ, ακόμη κι αν δεν είναι «a social media guy»!

Στην περιγραφή του έχει γράψει «The Normal One», όπως είχε αποκαλέσει τον εαυτό του στην πρώτη συνέντευξη Τύπου ως νέος προπονητής της Λίβερπουλ. Διάδοχός του θα είναι ο Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό