29.3 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ο Καϊσέδο της Τσέλσι σκόραρε από το κέντρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τσέλσι προηγείται με 1-0 στο ημίχρονο απέναντι στην Μπόρνμουθ και αυτό οφείλεται σε ένα φαντασμαγορικό γκολ του Μόουζες Καϊσέδο. Ο μέσος από το Εκουαδόρ δεν είχε καταφέρει να βρει γκολ έως τώρα με την καινούργια του ομάδα, αλλά ο χρόνος που χρειάστηκε να περιμένει άξιζε την αναμονή.

Από μία προωθημένη μπαλιά που έγινε, ο Νέτο βγήκε μακριά από την εστία του και κατάφερε να ανακόψει την επίθεση της Τσέλσι. Ωστόσο, η απομάκρυνση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα δεν ήταν καλή και η μπάλα έφτασε στα πόδια του Καϊσέδο μόλις μερικά μέτρα πίσω από την σέντρα.

Όλη η κερκίδα του ζήτησε να σουτάρει κι εκείνος δίχως να… διστάσει και να το σκεφτεί δεύτερη φορά, εξαπέλυσε ένα φοβερό σουτ και «κρέμασε» τον Νέτο, για το 1-0 της Τσέλσι. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Καϊσέδο με την φανέλα των Λονδρέζων και ήρθε 50.61 μέτρα μακριά από την εστία της Μπόρνμουθ.

Μάλιστα, το τελευταίο γκολ που είχε προέλθει από μεγαλύτερη απόσταση στην Premier League ήταν αυτό του Γουέιν Ρούνεϊ, τον Νοέμβριο του 2017 στο Έβερτον – Γουέστ Χαμ. Αξιοσημείωτο είναι πως το γκολ που πέτυχε ο Καϊσέδο έχει αξία 0.02 xGoals, κάτι που σημαίνει πως ο εκτελεστής ευστοχεί από εκείνο το σημείο μόλις 2 φορές στις… 100!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό