16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος σηκώνεται πρώτος και βρίζει τις αδελφές

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ημέρες μετά το σάλο που προκλήθηκε με το νέο του τραγούδι, «Δεν υπάρχει Θεός», ο Χρήστος Δάντης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα». Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στις πρόσφατες αντιδράσεις για το τραγούδι του, αλλά και σε ένα post που είχε κάνει στα social media.

«Είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής που τραγουδάει ροκ. Ανέκαθεν ήμουν. Δεν ασχολήθηκα με το λαϊκό τραγούδι γιατί η εικόνα μου δεν ήταν συμβατή. Το extreme στην εμφάνισή μου, έμεινε. Ο κόσμος στην Ελλάδα πιστεύει πολύ στο περιτύλιγμα και στην εμφάνιση. Και αυτό δημιουργεί ένα ταμπού. Ακόμη και πιο λαϊκά να τραγουδήσεις από τον Καζαντζίδη, δεν θα σε δουν. Γι’ αυτό ασχολήθηκα με την ποπ μουσική. Όμως κατά βάση είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής», είπε μεταξύ άλλων.

Για να προσθέσει: «Οι Έλληνες είναι ξερόλες και ακυρώνουν τους πάντες και τα πάντα. Όπως κάνουν τελευταία με τον κ. Τσιόδρα. Ακυρώνει εύκολα ο Έλληνας… Ο καθένας έχει την ευκαιρία να κρίνει πίσω από ένα ψευδώνυμο».

Για να συνεχίσει λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος πρώτος σηκώνεται και βρίζει και λέει “αυτός είναι αδελφή”. Ο άνθρωπος που θέλει να βγει με φούστα και τακούνι στην πλατεία του χωριού του και δεν μπορεί να το κάνει, βρίζει τις αδελφές. Έτσι είναι, είναι πραγματικά έτσι. Έκανα το post στο Instagram γιατί φτάνεις σε ένα σημείο που λες “που είναι δύο μούρες να τις βαρέσω;”. Όταν εκφράζω τον θυμό μου αδιαφορώ για το πόσοι θα με στηρίξουν».

Για να καταλήξει σχετικά με τον Θεό, στον οποίο πιστεύει πολύ: «Υπάρχουν στιγμές που όλοι αναρωτιόμαστε αν υπάρχει Θεός. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε αυτό το ερωτηματικό, υπάρχεις; Κι αν υπάρχεις, που είσαι; Δεν περίμενα ότι θα ζήσουμε έναν πόλεμο χωρίς σφαίρες που θα μας κλείσει στα σπίτια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό