18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Ο κατήφορός του κ. Τσίπρα είναι εκτός κάθε ορίου»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Επιχειρεί και πάλι να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός του ευρωπαϊκού κατεστημένου» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Ο κ. Τσίπρας επιχειρεί και πάλι να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός του ευρωπαϊκού κατεστημένου» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, συμπληρώνοντας ότι «η κυβέρνηση σταθερά υπηρετεί την ενότητα της κοινωνίας, κι όχι τον διχασμό και την πόλωση».

Εξαπολύοντας ολομέτωπη επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ακόμη, ότι «αυτός που επιλέγει να λέει ψέματα, θα πρέπει να έχει καλή μνήμη, για να θυμάται τι έχει πει, γιατί οι πολίτες θυμούνται άριστα… Οι Έλληνες θυμούνται τον κ. Τσίπρα να υποδαυλίζει το κίνημα των “Αγανακτισμένων”… Οι Έλληνες θυμούνται τον κ. Τσίπρα να κατασκευάζει μια σειρά από υποτιθέμενα σκάνδαλα… Ως γνήσιος εκφραστής του τραμπισμού ο κ. Τσίπρας εισηγείται πρόταση υποβάθμισης του κοινοβουλευτισμού. Ο κατήφορός του είναι εκτός κάθε ορίου. Όλοι οι θεσμοί καταργούνται και αντικαθίστανται από το κόμμα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε λέγοντας: «Συμπληρώνει 15 χρόνια στην ηγεσία του κόμματός του. Όλη του η πορεία δείχνει, ότι ελάχιστα απέχουν από τους τραμπικούς και από τους μιμητές του στη Βραζιλία. Δεν γνωρίζει ίχνος ιστορίας, ότι όλοι όσοι έβλαψαν τη Δημοκρατία, ξεκίνησαν τα εγχειρήματα εκτροπής με επίθεση στον κοινοβουλευτισμό; Όσο εκτίθεται και αποκαλύπτεται, θα μείνει μόνος».

Ο κ. Οικονόμου υποστήριξε, ότι «η κυβέρνηση με την κοινωνία στο πλευρό της διασφαλίζει και εγγυάται τη δημοκρατική ομαλότητα» και προανήγγειλε τη λήψη και νέων μέτρων στήριξης μέχρι τις έκλογές, λέγοντας ότι «μέχρι τις εκλογές θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στήριξης της κοινωνίας και της πατρίδας. Είμαστε εδώ, για να καταθέσουμε με αξιοπιστία και τεκμηρίωση την πρότασή μας για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας. Την Ελλάδα της ασφάλειας και της προκοπής».

Εν συνεχεία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι «η κυβέρνηση και η παράταξη απεχθάνεται την ένταση και την οξύτητα. Δεν επιδιώξαμε αυτό το κλίμα, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να απαντήσουμε δυναμικά, για να μη δηλητηριαστεί ο δημόσιος χώρος. Θα προστατέψουμε τη Δημοκρατία από οποιαδήποτε πρόκληση και προσπάθεια απονομιμοποίησής της». Ερωτηθείς σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση με το κόμμα Κασιδιάρη, είπε ότι «με νομοθετική διάταξη που εισηγείται η κυβέρνηση, τίθεται φραγμός στο να συμμετέχουν στις εκλογές εγκληματικές οργανώσεις που εμφανίζονται με τον μανδύα πολιτικού κόμματος».

Ερωτηθείς για τις νέες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν κατά της Ελλάδας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η χώρα ούτε απειλείται, ούτε εκφοβίζεται. Η ελληνική διπλωματία φροντίζει να καθιστά την τουρκική προκλητικότητα γνωστή στην διεθνή κοινή γνώμη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό