26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Ο Κασσελάκης παρουσίασε σε γιγαντοοθόνη το Πόθεν Έσχες του – «Δεν έχω τίποτα να σας κρύψω», τόνισε

Ειδήσεις Ελλάδα

«Καλώ τον πρωθυπουργό να βρει τρόπο να δείξει κι εκείνος το Πόθεν Έσχες του», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Πολύ ντόρος έγινε το τελευταίο διάστημα για το Πόθεν Έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό και ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να το κάνει δημόσια στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη και δείχοντας το από γιγαντοοθόνη.

Στο έγγραφο αναφέρεται πως το 2023 ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εισοδήματα ύψους 1,9 εκατ. ευρώ, καταθέσεις 20,1 χιλ. ευρώ, δανειακές υποχρεώσεις ύψους 1,69 εκατ. ευρώ, συμμετοχές σε επιχειρήσεις που αντιστοιχούν σε 670,9 χιλ. Ενώ σε επενδυτικά προϊόντα έχει τοποθετημένα 2,8 εκατ. ευρώ, μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

«Δεν ήμουν έτοιμος όταν κατέθεσα υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μπήκα στη μάχη με μισά ελληνικά, αλλά με ολόκληρη ψυχή. Εσείς με φτιάξατε, είμαι σάρκα από τη σάρκα σας», τόνισε αρχικά.

Όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κοστολογημένο πρόγραμμα και κατηγόρησε την κυβέρνηση για fake news και επικαλέστηκε το γενικό λογιστήριο του κράτους.

«Εάν κυβερνούσαμε αύριο, πάλι καλύτερα από την ΝΔ θα πηγαίναμε», εξήγησε στη συνέχεια και κάλεσε τους πολίτες να πουν «αλαζονεία τέλος» στις ευρωεκλογές, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Δεν έχω τίποτα να σας κρύψω αλλά εδώ στην Ελλάδα αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως επιδειξιομανία», είπε και τόνισε: «Τα περιουσιακά μου στοιχεία αφορούν εμένα και τον Τάιλερ».

Παράλληλα, επισήμανε: «Η δική μου Αριστερά δεν είναι στο πορτοφόλι μου, είναι στην ψυχή μου», ανέφερε.

«Δεν γεννήθηκα πλούσιος»

«Οι μεγάλες αλήθειες αφορούν πρωτίστως εμένα. Θα πάω στην κάλπη με όλη μου την αλήθεια. Δημιουργήθηκε μία εικόνα μου που δεν είναι η πραγματική μου. Η ΝΔ παρουσίασε για εμένα μία εικόνα ενός ανθρώπου που δεν κόπιασε ποτέ. Όμως, συνέβαλλα κι εγώ σε αυτήν την εικόνα λόγω απειρίας και των διαφορετικών παραστάσεων που είχα. Στην Αμερική μπορείς να δείξεις τα σπίτια σου. Η ζωή μου ωστόσο είναι γεμάτη από ρωγμές. Δεν γεννήθηκα πλούσιος» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης.

Ακολούθως, ο ίδιος πρόσθεσε ότι «Αρχικά δεν είχα πολλά και μετά είχα τα πάντα. Στα 14 μου άφησα την οικογένειά μου και τον τόπο μου να πάω στην Αμερική. Πήγα λοιπόν και έδωσα τον αγώνα μου, μπήκα σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια με το σπαθί μου και δούλεψα στην πιο ανταγωνιστική αγορά. Πέτυχα και τους μισθούς μου και τα μπόνους μου με τη δική μου αξία».

«Και το τελευταίο μου δολάριο είναι φορολογημένο διότι στην Αμερική με την εφορία δεν παίζεις. Εκεί οι αρχές είναι αμείλικτες. Ζητούν επίμονα από εμένα να υποβάλλω το πόθεν έσχες μου που δεν ήμουν στην Ελλάδα ενώ το σύστημα δεν λειτουργεί για τους ίδιους. Γι΄αυτό λοιπόν σας παρουσιάζω την περιουσιακή μου κατάσταση εδώ μπροστά σας. Τα στοιχεία για όλο το 2023, δεν σας κορόιδεψα», είπε ο κ. Κασσελάκης και πρόσθεσε ότι «τα περιουσιακά στοιχεία αφορούν και εμένα και τον Τάιλερ που ετοιμάζονται να τον χτυπήσουν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό