26 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Κασσελάκης ιδρύει νέο πολιτικό φορέα – Σκέφτεται να κάνει και εκπομπή στην τηλεόραση

Ειδήσεις Ελλάδα

Το επόμενο του βήμα σχεδιάζει με κάθε λεπτομέρεια ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την απόφαση για αποπομπή του από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πριν από μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα επικαλείται η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον Ant1, ο κ. Κασσελάκης ετοιμάζει νέο πολιτικό φορέα αλλά όχι κόμμα. Ο νέος φορέας θα στεγάζεται σε γραφεία που θα βρίσκονται στη λεωφόρο Συγγρού ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, αναμένεται να προσχωρήσει σε ήδη υπάρχον κόμμα.

Πάντως, ο Στέφανος Κασσελάκης εξετάζει και το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στην πολιτική αλλά να ασχοληθεί με τα επιχειρηματικά ή την τηλεόραση. Άλλωστε, φαίνεται πως του έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή, με τον ίδιο να τον σκέφτεται.

Από την πλευρά του, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας τοποθετήθηκε σχετικά με τα σχέδια του Στέφανου Κασσελάκη για εμφάνιση στην τηλεόραση τονίζοντας ότι «Μετά από αυτή τη θέση που έχει δεν θα τον έβλεπα. Αν με ρωτούσατε, πριν μπει στον χώρο της πολιτικής, αν η παρουσία του ταιριάζει με την τηλεόραση προφανώς και ταιριάζει. Δεν θα ήθελα να δω τον Στέφανο Κασσελάκη σε λαιφ στάιλ εκπομπή αλλά ενδεχομένως σε εκπομπή με επιχειρηματικά πλάνα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό