16.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Ο Κασσελάκης ετοιμάζει και προεκλογική συγκέντρωση: Ζήτησε άδεια για πλατεία της Αθήνας

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν κόψει το δρόμο στον Στέφανο Κασσελάκη, στην κούρσα των υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος, ωστόσο, ο έκπτωτος πρόεδρος φαίνεται να συνεχίζει τον προεκλογικό αγώνα σαν να μην… έχει συμβεί το παραμικρό.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (17/10) από το το επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει αίτημα στον Δήμο Αθηναίων, ώστε να του παραχωρηθεί η πλατεία Κολοκοτρώνη για ανοιχτή συγκέντρωση το απόγευμα της Δευτέρας!

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε την Τετάρτη στη Βέροια κι από την Παρασκευή ξεκινά περιοδεία στη Μακεδονία όπου προγραμματίζει να επισκεφτεί διάφορες πόλεις. Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία ανήκει στον κύκλο των στενών συνεργατών του.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταθέσει τα όπλα και προφανώς ελπίζει πως θα ανατρέψει το εις βάρος του σκηνικό στο συνέδριο του κόμματος, που είναι προγραμματισμένο για τις αρχές Νοεμβρίου.

Εξάλλου, από την Τρίτη (15/10) έχει βγει στον «αέρα» και η νέα σελίδα που «στηρίζει» την υποψηφιότητά του. Το νέο σάιτ αναδεικνύει το σύνθημα «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ», και μέσα από αυτό μέλη του κόμματος και υποστηρικτές του μπορούν να κάνουν εγγραφή ενόψει του συνεδρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό