24.9 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Ο Κασσελάκης επέστρεψε με μούσι από ΗΠΑ – Πού συμφωνεί με Σαμαρά, τι είπε για Τσίπρα και «μαύρο χρήμα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με διαφορετικό look επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξή του στον Alpha εμφανίστηκε με μούσι το οποίο μάλιστα είναι ιδιαίτερα περιποιημένο ειδικά στα «κοψίματα» του. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξή του στον Alpha αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες
«Συμφωνώ με τα όσα είπε ο Σαμαράς για Ευρώπη, ΦΠΑ και νεφελώδες κέντρο»

Ο κ. Κασσελάκης ξεκίνησε τη συνέντευξή του με αναφορές στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Πολεμικό Μουσείο: «Συμφωνώ μαζί του, η Ευρώπη έχει γίνει διευθυντήριο, επίσης συμφωνώ μαζί του για τη μείωση του ΦΠΑ, η δική του στρατηγική όμως είναι η επιστροφή στο παρελθόν» είπε ο κ. Κασσελάκης. Μάλιστα έσπευσε να συμφωνήσει με τον πρώην Πρωθυπουργό και με την αναφορά του στο «νεφελώδες κέντρο…». 

«Από ό,τι γνωρίζω δεν υπήρχε μαύρο χρήμα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά για αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον τότε οικονομικό διευθυντή» είπε ο κ. Κασσελάκης για την αναφορά του σε «μαύρο χρήμα» που άναψε μεγάλες φωτιές εντός και εκτός Κουμουνδούρου. Είπε μάλιστα πως αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ «μπαίνει μέσα» 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο. 

Εκτίμησε πως η Αυγή μπορεί να συνεχίσει να παράγει δημοσιογραφικό έργο μέσω και μέσω της ιστοσελίδας της ενώ κάλεσε εκ νέου τα στελέχη του κόμματος να στηρίξουν οικονομικά τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ. 

Όταν ρωτήθηκε πάντως για το εάν έχει δεχθεί ο ίδιος κάποια πρόταση για «μαύρο χρήμα», αφού αρχικά είπε πως «η απάντηση είναι ναι» στη συνέχεια πρόσθεσε πως «στην Ελλάδα γενικά υπάρχει η ιδέα του να βρεθούν άλλοι πόροι κάτι που δεν με εκφράζει αλλά δεν έχει έρθει κάποιος να μου δώσει σακούλα…». 

«Αμιγώς πολιτική η σχέση μου με τον Αλέξη Τσίπρα»

Για την επίμαχη ανάρτησή του με την οποία κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει τον ΣΥΡΙΖΑ ή να τον στηρίξει «χωρίς παιχνίδια», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ο ίδιος δούλεψε σκληρά για τον κ. Τσίπρα και όχι για το ΠΑΣΟΚ. Και άλλαξε την ανάρτησή του αφαιρώντας τη λέξη «υπονόμευση» προκειμένου να σταματήσει η συζήτηση περί ρευστοποίησης, συγκόλλησης, του ΣΥΡΙΖΑ και αντικατάστασής του από ένα νέο κεντρώο σχήμα. 

«Πρέπει να τελειώνει εδώ αυτή η συζήτηση. Και η έντιμη στάση για όλους μας, συμπεριλαμβανομένου και του προκατόχου μου, είναι να πούμε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δικαιούται να είναι η ηγέτιδα δύναμη σε αυτές τις συνεννοήσεις και ο ηγέτης της ότι είναι ο ηγέτης μιας οποιασδήποτε συνεννόησης. Εάν δεν μπορεί να το πει κάποιος αυτό για το κόμμα του, τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε βρίσκεται σε λάθος κόμμα» είπε επί λέξη ο Στέφανος Κασσελάκης. 

«Η σχέση μου με τον κ. Τσίπρα είναι αμιγώς πολιτική, θεωρώ ότι έκανε ένα πάρα πολύ καλό κυβερνητικό έργο και συγχρόνως θεωρώ ότι το κόμμα που προσωπικά ανέλαβα με την ψήφο των μελών του ΣΥΡΙΖΑ είχε προβλήματα, παθογένειες και ‘τρύπες’ που έπρεπε να κλείσουν και τις ανέλαβε με αίσθημα ευθύνης» τόνισε χαρακτηριστικά. 

«Δεν έχω στο μυαλό μου νέες εκλογές αλλά ένα καταστατικό συνέδριο για τον εκσυγχρονισμό του κόμματος και τις αλλαγές στα όργανα» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης. 

«Συμφωνώ με τον Πολάκη…»

Ο κ. Κασσελάκης συμφώνησε με τη διαπίστωση του Παύλου Πολάκη στη συνέντευξή του στο ATTICA TV ότι η υπερπροβολή του ιδίου, της προσωπικής του ζωής αλλά και του πλούτου του, απώθησε κόσμο από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Δεν διέρρευσα εγώ το σπίτι που αγόρασα στην Αθήνα, το σπίτι μου στις Σπέτσες το προσκλητήριο στο γάμο του, με προβάλλουν τα μέσα ενημέρωσης και λόγω της διαφορετικότητάς του» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και διερωτήθηκε γιατί δεν πάνε οι κάμερες στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Ζαγοροχώρια.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό