18.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Καρυπίδης συζήτησε με τον Γεραπετρίτη για το θέμα της αφαίρεσης βαθμών από τους κίτρινους

Ειδήσεις Ελλάδα

Ραντεβού με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, όπου συζήτησαν την αφαίρεση έξι βαθμών από τον Άρη είχε την Δευτέρα ο πρόεδρος των κιτρίνων, Θόδωρος Καρυπίδης, με τους δύο άνδρες να αναφέρονται επίσης στο θέμα της κατασκευής ιδιόκτητου γηπέδου για τους Θεσσαλονικείς.

Η εβδομάδα που προηγήθηκε ήταν αρκετά δύσκολη για την ποδοσφαιρική οικογένεια του Άρη, με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να απορρίπτει την έφεση των κιτρίνων για την υπόθεση με το πλαστό δελτίο του Λάσκοφ και να τιμωρεί την ομάδα την ομάδα της Θεσσαλονίκης με ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών.

Ο Άρης ανακοίνωσε πως θα προσφύγει στο CAS, προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση την οποία χαρακτήρισε “ορισμό του σκανδάλου” μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ενώ το περασμένο Σάββατο (4/9) υπήρχε και πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών του Άρη στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, για να εκφράζουν την αντίθεσή τους στην απόφαση τιμωρίας της ομάδας τους.

Θέση για το εν λόγω θέμα πήρε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του Άρη στο θέμα της αφαίρεσης έξι βαθμών μέσω δήλωσης που έκανε την Κυριακή (5/9) ενώ την Δευτέρα έλαβε χώρα η πρώτη κίνηση του επίσημου Άρη στο πλαίσιο της προσπάθειας που δει η Πολιτεία τη δική του οπτική γωνία για το όλο ζήτημα.

Αυτό έγινε μέσω συνάντησης που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, με τον πρόεδρο των κιτρίνων να ενημερώνει τον Υπουργό Επικρατείας για τη συγκεκριμένη υπόθεση της αφαίρεσης 6 βαθμών από την ομάδα του Άκη Μάντζιου ενόψει της έναρξης της φετινής Super League Interwetten αλλά και να συζητάει επίσης μαζί του για την κατασκευή του νέου ιδιόκτητου γηπέδου της ομάδας.

“Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρος Καρυπίδης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η τιμωρία που επιβλήθηκε πρόσφατα στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ (-6 βαθμοί). Ο κ. Καρυπίδης ενημέρωσε λεπτομερώς τον Υπουργό Επικρατείας για την συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ ο κ. Γεραπετρίτης, από την πλευρά του, τόνισε ότι η υπόθεση θα εξεταστεί ενδελεχώς από τα αρμόδια όργανα, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Δεύτερο θέμα συζήτησης ήταν η κατασκευή νέου ιδιόκτητου γηπέδου για τον ΑΡΗ σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 170 στρεμμάτων στην περιοχή του αεροδρομίου, ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ (θα γίνει ανταλλαγή με το γήπεδο Χαριλάου).

Το μεγαλόπνοο έργο προβλέπει, πέρα από την κατασκευή νέου γηπέδου, την δημιουργία ξενοδοχείου και εμπορικών χώρων.

Για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συνεργάζεται με την κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες και το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσει”, αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η κίτρινη ΠΑΕ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό