26.5 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο Καρέλης αφιέρωσε το γκολ του Ντουάρτε στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια συγκλονιστική αφιέρωση έκανε ο Νίκος Καρέλης, προς την μνήμη των θυμάτων για το θλιβερό δυστύχημα της σύγκρουσης των δύο τρένων στην περιοχή των Τεμπών, επέτειος η οποία κλείνει ένα χρόνο (28/2).

Ο Παναιτωλικός, αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο (28/2) για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Oι Αγρινιώτες, άνοιξαν το σκορ του παιχνιδιού στο 33ο λεπτό, παίρνοντας προβάδισμα στο παιχνίδι. Ο Φρεντερίκο Ντουάρτε έπαιξε ωραία το ”1-2” με τον Ντίας μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ένα δυνατό σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη, με τους παίκτες και τον κόσμο να πανηγυρίζουν έξαλλα για το προβάδισμα. Ο Νίκος Καρέλης όμως, σε μια κίνηση ανθρωπιάς και εν συναίσθησης, έδειξε το πραγματικό του «μεγαλείο» ως άνθρωπος και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του αφιερώνοντας το τέρμα στα θύματα των Τεμπών, που σήμερα ολοκληρώνεται ένας χρόνος από την τραγική σύγκρουση των δύο τρένων.

Παρότι δεν ήταν αυτός ο σκόρερ του τέρματος, ο 32χρονος επιθετικός, σήκωσε την φανέλα του, και έδειξε αυτή που φορούσε από μέσα, έχοντας γραμμένο με κόκκινο χρώμα την ημερομηνία του τραγικού συμβάντος 28/2 αφιερώνοντας με αυτό τον τρόπο το γκολ στα άτομα που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους εκείνη την αποφράδα ημέρα της 28ης Φεβρουαρίου του 2023.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό