25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Καν επιβεβαίωσε τη συμφωνία με Μπαρτσελόνα για Λεβαντόφσκι

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε δήλωση που απέσπασε η γερμανική εφημερίδα BILD, ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν, επιβεβαίωσε τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

«Στο τέλος, η Μπαρτσελόνα πρόσφερε ένα ποσό που κάνει την πώληση του Λεβαντόφσκι απολύτως λογική. Επιπλέον, πρόσφατα γνωρίσαμε μεγάλη επιτυχία στη μεταγραφική αγορά και υπογράψαμε έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης για την επίθεση, τον Σάντιο Μανέ. Έτσι έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα. Μέχρι στιγμής μόνο προφορικά, το συμβόλαιο είναι ακόμα σε εξέλιξη», σχολίασε το υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος των Βαυρών.

Ο Βαυαρός ηγέτης εκμυστηρεύθηκε επίσης το παρασκήνιο της διαπραγμάτευσης, επιβεβαιώνοντας ότι η Μπάγερν ήταν σε θέση ισχύος:

«Πάντα έχει να κάνει με το τι είναι καλύτερο για την Μπάγερν, τον σύλλογο, την ομάδα και τους φιλάθλους. Η δουλειά μου είναι να δίνω πάντα το καλύτερο στην Μπάγερν. Πάντα ενεργούσαμε από θέση ισχύος. Και στο τέλος, νιώσαμε το καλύτερο να δώσουμε στον Ρόμπερτ την άδεια να φύγει. Στη Μπάγερν μπορούμε να ζήσουμε πολύ καλά με αυτό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό