22.3 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Καντίροφ έχει τρία ετοιμοπόλεμα Tesla Cybetruck (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι είναι ιδιοκτήτης όχι ενός, αλλά τριών Tesla Cybertruck, τα οποία φέρεται να έχει εξοπλίσει για πόλεμο.

Το πρώτο Cybertruck έφθασε τον Αύγουστο, προκαλώντας διαμάχη όταν ο Καντίροφ ισχυρίστηκε ότι ήταν δώρο από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla Έλον Μασκ, δήλωση που ο Μασκ διέψευσε αργότερα.

Αφού αντιμετώπισε προβλήματα με το όχημα, ο Καντίροφ ανακοίνωσε την απόκτηση δύο επιπλέον Cybertruck, τα οποία είναι πλέον εξοπλισμένα με τοποθετημένα πολυβόλα και φαίνονται σε ένα βίντεο με στρατιώτες που χρησιμοποιούν τα οχήματα σε προσομοιώσεις μάχης.

Το βίντεο, που μοιράστηκε στο κανάλι Telegram του Καντίροφ, δείχνει τα Cybertrucks με λαδί περιτύλιγμα και όπλα τοποθετημένα στα κρεβάτια τους, υποδηλώνοντας ότι είναι έτοιμα για μάχη.

Ωστόσο, η πρακτικότητα της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων σε μια εμπόλεμη ζώνη είναι αμφισβητήσιμη, δεδομένων των προκλήσεων φόρτισης και συντήρησής τους σε μια περιοχή που δεν διαθέτει κέντρα σέρβις της Tesla και επαρκείς υποδομές φόρτισης.

Αν και παραμένει ασαφές πώς ο Καντίροφ απέκτησε τα οχήματα, η απόκτηση των Cybertrucks προσθέτει ένα επίπεδο ίντριγκας σε μια ήδη πολύπλοκη γεωπολιτική κατάσταση.

Kadyrov is preparing to send more Cybertrucks with installed machine guns to war with Ukraine pic.twitter.com/DyjslJL0KB— Special Kherson Cat 🐈🇺🇦 (@bayraktar_1love) September 20, 2024


Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό