26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο: Μικρή «ανάσα» δροσιάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Σάββατο, ο καιρός στη χώρα θα είναι γενικά αίθριος, με την ηλιοφάνεια να επικρατεί στις περισσότερες περιοχές και λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, παραμένοντας σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 36 και τοπικά 37 βαθμούς και στα νησιά τους 33 με 34 και κατά τόπους τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 και τοπικά θα αγγίξει και τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Ο καιρός την Κυριακή

Την Κυριακή, ο καιρός στη χώρα θα είναι γενικά αίθριος, με την ηλιοφάνεια να επικρατεί στις περισσότερες περιοχές και λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη κυρίως από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, παραμένοντας σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς και στα νησιά τους 33 με 35 και τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 και τοπικά θα αγγίξει και τους 33 βαθμούς Κελσίου. 

Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν μεταβλητοί, κυρίως όμως από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό