25.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο καιρός την Τρίτη 25/06: Ήλιος με σύννεφα

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Τρίτη, σε όλη σχεδόν τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται στα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις, που κατά τόπους θα είναι πιο αυξημένες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά τους τμήματα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 2 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει σημαντική αλλαγή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 και κατά τόπους τους 39 βαθμούς και στα νησιά τους 30 με 35 και τοπικά τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 και τοπικά 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 και τοπικά 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις κυρίως νότιοι 2 με 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό