32.1 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Ο καιρός την Παρασκευή: Μποφόρ και ζέστη

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Παρασκευή, σε όλη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, με ηλιοφάνεια σε όλες τις περιοχές και μόνο λίγες νεφώσεις κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά και στα Δωδεκάνησα το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 και πρόσκαιρα στα κεντρικά και βόρεια τμήματα του τοπικά 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει σημαντική αλλαγή, θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 37 με 39 και κατά τόπους τους 40 με 41 βαθμούς και στα νησιά τους 30 με 36 και τοπικά στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό