15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο καιρός μετέφερε στη Σουρωτή τις προπονήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
26.01.2022 | 17:45

Ο Μπίσεσβαρ σε προπόνηση του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκαν από την Νέα Μεσημβρία στην Σουρωτή και εκεί προετοιμάζεται ο Δικέφαλος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (30/1, 19:30).

Η αναβολή του δεύτερου προημιτελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δε διαφοροποιεί και πολύ τα δεδομένα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που έχει στη διάθεση του ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Του δίνει όμως τη δυνατότητα να δουλέψει περισσότερο στις προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές του.

Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα παραμένουν στα… πιτς, οι υπόλοιπου δουλεύουν κανονικά με το Ρουμάνο τεχνικό στις προπονήσεις που γίνονται στη Σουρωτή. Και αυτό διότι λόγω των καιρικών συνθήκων στην Νέα Μεσημβρία οι άνθρωποι του Δικεφάλου αποφάσισαν να μετακομίσουν στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης για λίγες ημέρες.

“Η «Ελπίδα» δεν πέρασε από τη Θεσσαλονίκη, αλλά οι… πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην πόλη ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ να βρει προσωρινό «καταφύγιο» στη Σουρωτή προκειμένου ν’ αποφύγει τα ακραία φαινόμενα της Νέας Μεσημβρίας.

Εξοπλισμός και ποδοσφαιριστές, λοιπόν, μεταφέρθηκαν και η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής (30.01) συνεχίζεται κανονικά μετά το αναπάντεχο ρεπό της Τρίτης (25.01).

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Νέλσον Ολιβεϊρα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ μόνος του γυμνάστηκε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί .

Την Πέμπτη (27.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής” αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό