20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Καβάνι διαπραγματεύεται και με την Ίντερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Έντινσον Καβάνι ειδοποίησε την Ατλέτικο Μαδρίτης ότι οι προσωπικοί όροι που είχαν συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών δεν ισχύουν πλέον, καθώς έχει υποβάλει τις απαιτήσεις του και στην Ίντερ, με την οποία επίσης διαπραγματεύεται.

Ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει και, όπως φαίνεται, θα αναζητήσει σε άλλο σημείο της Ευρώπης τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Καβάνι βρέθηκε πολύ κοντά στην Ατλέτικο, στην οποία μάλιστα είχε δώσει τον λόγο πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά σημερινό δημοσίευμα της Sport Mediaset ισχυρίζεται ότι έχει επικοινωνήσει με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και τον ειδοποίησε ότι αυτό δεν ισχύει πλέον.

Ο «Ματαντόρ» είναι πρόθυμος να εξετάσει άλλες επιλογές, ιδίως της Ίντερ, που στράφηκε κι εξετάζει την περίπτωσή του, καθώς ο Ντρις Μέρτενς αποφάσισε να μείνει στη Νάπολι.

Σύμφωνα με τη Mediaset, ο Καβάνι ζητά τουλάχιστον 8 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν σεζόν, κάτι που εξακολουθεί να συνιστά μείωση σε σχέση με την τρέχουσα συμφωνία των 12 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως που λάμβανε στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Μετακίνησή του στην Ίντερ θα συνιστούσε επιστροφή στη Serie A, καθώς πριν τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν είχε παίξει για τις Παλέρμο και Νάπολι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό